Ależ zmiana! Pierwsze co uderza (pozytywnie) to wystrój- zieleń, czerń i bar stojący w centralnym punkcie. Wrażenie robi sala przy schodach,która zachowana jest w naprawdę...
Czytaj więcejłódzkim klimacie- piękne zdjęcia!
Jedzenie,to istna petarda! De volaille z oscypkiem i żurawiną,to naprawdę ciekawe przełamanie klasycznej konwencji. Podczas mojej ostatniej wizytytutaj zamówiłam kapuśniak i teraz też się na niego skusiłam- zmieniona forma podania jest jak najbardziej na plus. Widać,że kucharz nie boi się eksperymentować. Z rajskiego bijelokalność, piwo z lokalnego browaru jak najbardziej pasuje do całego klimatu plus wszystko uzupełniają wina z polskiej winnicy (polecam czerwone) Coś co mnie zaskoczyło,to obsługa- widać,żeCi ludzie pracują ze sobą już jakiś czas. Klimat jaki tworzą nie pozwala wyjść szybko z restauracji.
Słowem końca pozostaje mi polecić to miejsce. Klimat, jedzenie,jak i traktowanie ludzijak gości,a nie klientów,to zdecydowanie coś,co przyciąga do tego miejsca.